Renewal
.:RoLove:.
 
50000x/50000x/300x

   Review Stat Range: 1 Month   3 Months   6 Months   12 Months   All Times   

Server Rating Summary
Average Rating: 82 / 100
Based on 2 player reviews.


Population Median Reference: 10
* Results for Donation Level, Customization Level and Population Median are collected from 2 reviews.
Donation Level:
Balanced
  100%

Customization Level:
Occasional
  100%


RoLove Scoreboard
Community Rating:
Friendliness
[?]
9.5

Eventfulness
[?]
6.5

Game-Play Rating:
Economy
[?]
9.5

Guild    [?]
Competition
5.5

Class    [?]
Balance
9
Server Rating:
Stability
[?]
8.5

Availability
[?]
9.5

Game Master Rating:
Friendliness
[?]
9

Availability
[?]
8

Helpfulness
[?]
6.5

  Jojo9582205
Played for less than 1 month 2019-12-03
renewal pertama yang gw mainin , not bad. selain level smua nya mirip official. Untuk gold bisa farm , equip renewal lumayan , tapi instance ga lengkap. beberapa skill doram ada yg ga aktif. sisanya sih oke. kalau bisa benerin lagi instance dan tambahin sprite-sprite terbaru nya thankyou.
Rating: 82
Comment #1
Server
Stability: 9
Availability: 9
Community
Friendliness: 9
Eventfulness: 6
Game Masters
Friendliness: 9
Availability: 9
Helpfulness: 7
Game-play
Economy: 10
Guild Competition: 5
Class Balance: 9

  snappylul
Played for less than 1 month 2019-12-01
So far setelah nyobain 3harian, servernya lumayan buat iseng-iseng. Super highrate jadi bisa nyobain semua job renewal, apalagi kl yg dateng dari pre-renewal kayak saya. GM&staff nya lumayan friendly dan sering ngobrol sama player-player di @go 0. Kekurangannya ya paling belum episode terbaru sih, jadi instances2 renewalnya belum lengkap. Cukup recommended buat player pre-renewal yang mau nyobain gimana main renewal dan instances2 dungeon di renewal tapi gak kuat leveling di low-rate.
Rating: 81
Comment #2
Server
Stability: 8
Availability: 10
Community
Friendliness: 10
Eventfulness: 7
Game Masters
Friendliness: 9
Availability: 7
Helpfulness: 6
Game-play
Economy: 9
Guild Competition: 6
Class Balance: 9