Renewal
.:Ragnarok Quests and Guides:.
 

 

Back to Job Change

Knight Job Quest

Knight Job Quest

Chivalry Captain Herman
prt_in (88, 101)

Northwest corner of Prontera Town (Top Left of the map).
Ingredient(s) Product(s)
Not ApplicableNot Applicable
Talk to Chivalry Captain Herman to sign up. He will tell you to speak to Sir Andrew Syloc for the first test.

Requirements: You must be a Swordsman at job level 40 or higher in order to start.

Knight Job Quest - First Test - Collect Items

Sir Andrew Syloc
prt_in (75, 107)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)

-- -- First Set -- --
Elder Pixie's Moustache x 5
Wing of Red Bat x 5
Orcish Voucher x 5
Moth Dust x 5
Reptile Tongue x 5
Mane x 5

-- -- Second Set -- --
Bug Leg x 5
Heart of Mermaid x 5
Snail's Shell x 5
Clam Flesh x 5
Old Frying Pan x 5
Maneater Blossom x 5
Not Applicable
He will assign you to collect one of the two sets of items. Just hunt the items and give them to him to pass this part of the quest. After you are done, he will tell to talk to Chivalry Captain Herman again and he will inform you about your second test with Sir James Syracuse.

Note: If you are at job level 50, he will tell you that you can skip this test and move onto the next part.


Knight Job Quest - Second Test - Knight Knowledge Quiz

Sir James Syracuse
prt_in (71, 91)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)
Not ApplicableNot Applicable
There are 8 questions in this quiz. Whenever you get one question wrong, you will have to start all over again. Here are the questions and answers:

[Q1] Can you tell me which of these swords is NOT a two handed sword?
   [Answer: Flamberge]
[Q2] What skill listed below is NOT used for attacking an opponent?
   [Answer: Endure Lv.10]
[Q3] What spear skill below uses the MOST sp?
   [Answer: Spear Stab]
[Q4] Which of the elements below is strongest against Dark/Undead monsters?
   [Answer: Holy]
[Q5] What percentage of your attack speed is regained by learning level 3 cavalry mastery?
   [Answer: 80%]
[Q6] If you run into a novice and he asks you to tank for him because he's to lazy to fight on his own, you should....
   [Answer: Tell the novice a good place to train]
[Q7] If you're in a party and your party gets attacked, what would you do?
   [Answer: Stay in front and protect everyone.]
[Q8] What do you think is most important to a Knight?
   [Answer: Honor]

After you passed this part, speak with Chivalry Captain Herman and he will direct you to Sir Windsor for the third test.

Knight Job Quest - Third Test - Swordsman Ability Test

Sir Windsor
prt_in (79, 94)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)

-- -- First Room -- --
Dustiness x 4
Piere x 2
Deniro x 2
Andre x 2
Argos x 2

-- -- Second Room -- --
Frilldora x 2
Desert Wolf x 2
Drainliar x 4
Anacondaq x 4

-- -- Third Room -- --
Goblin x 1
Goblin x 1
Goblin x 1
Goblin x 1
Goblin x 1
Goblin Archer x 1
Steam Goblin / Goblin Steamrider x 1
Not Applicable
Sir Windsor will warp you to the test area. Enter the chat room that says "Knight Test Waiting Room" and you should be warped to the first room shortly. There are 3 rooms in this test, each filled with monsters. The time limit you can spend in each room is 3 minutes, simply kill everything in each room as fast as possible. After each room is cleared you will be warped to the next room. If you are finished with all 3 rooms or you reached the time limit, you will be warped back to the Knight's Guide. Simply talk to him again if you failed and need to retake the test.

When you completed the test, talk to Sir Windsor again for comfirmation. He'll ask to talk to Chivalry Captain Herman who will direct you to Lady Amy Beatris for the fourth test.

Knight Job Quest - Fourth Test - Situational Question Quiz

Lady Amy Beatris
prt_in (69, 107)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)
Not ApplicableNot Applicable
She will ask you 10 questions, answer at least 8 question correctly to pass this test. Here are the questions and answers (notice some quetsions has two correct answers):

[Q1] Let's say your in Morroc and you want to recruit a party member. What would you do?
   [Answer: 'Make a chatroom and wait.' or 'Ask if anyone wants to party with a Knight..' ]
[Q2] You're in a party with a hunter, a priest, a wizard, a blacksmith, and an assassin. The six of you decide to train in the Pyramids. Your party makes it to the fourth floor of the pyramid, what will you do now?
   [Answer: 'Scout ahead and make sure it's safe for all' or 'Stay in front of the party and move slowly']
[Q3] A lame-o guy creates a mob right in front of your party and disappears. What would you do?
   [Answer: 'Look after your partners' or 'Fight hard and help when needed']
[Q4] Somehow you beat the mob. Your party then journeys on and you stumble upon someone who has fainted. This guy begs you to help him, what will you do?
   [Answer: 'Ask the priest in your party to help.']
[Q5] You guys have to go to different places so you guys seperate yourselves into smaller groups. During your previous battles, a monster dropped a very valuable item that you picked up. What do you do with it?
   [Answer: 'Give it to the person that deserves it the most.' or 'Discuss it with the others.']
[Q6] You decide to go back to Prontera and sell some of the valuble items you picked up. On the road, you see a lot of chatrooms. What would be the best way to sell them?
   [Answer: 'Create a chatroom to advertise the items.' or 'Go around looking for someone that needs them.']
[Q7] Someone comes up to you and begs you for money. What would you do?
   [Answer: 'Tell him a place where its suitable for him to earn money.']
[Q8] Now your alone and training in a forest. You are happily riding a pecopeco. You run into somone who's lost. What do you do?
   [Answer: 'Tell her where the exit is.' or 'Bring her to the exit.']
[Q9] You're still in the forest but now your busy fighting monsters. You realize that you've run out of healing items and your health is very low. Suddenly a priest appears! What would you do?
   [Answer: 'Would you please heal me. I'll share the drops with you.']
[Q10] Your getting tired so you decide to head back to town. On the road back to town, you see a very valuable object. What will you do?
   [Answer: 'Ask around to see if anyone dropped it.' or 'Leave it there.']

After you passed this part, speak with Chivalry Captain Herman and he will direct you to Sir Edmund for the fifth test.

Knight Job Quest - Fifrth Test - Self Control Test

Sir Edmund
prt_in (70, 99)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)
Not ApplicableNot Applicable
In this test, you will be warped to a room with some porings, lunatics, chonchons, spores etc. The point of this test is to see if you can stay calm. You do not have to do anything, simply stay in the room until it annouce the test has been completed. DO NOT hit / kill any of the monsters in the room, it will auto fail you as soon as you hit on any of the monsters. The test will last for 4 minutes, so just find something else to do, leave your character afk on screen.

Once you completed the test and got warped out, talk to Sir Edmund again for comfirmation. He'll ask to talk to Chivalry Captain Herman who will direct you to Sir Grey for the last test.

Knight Job Quest - Sixth Test - Personality Test

Sir Grey
prt_in (87, 90)

Inside the Knight's Guide
Ingredient(s) Product(s)
Not ApplicableNot Applicable
This test is more like a general interview before you become a knight. You can answer the questions the way you feel that fits your personality. In the end, he'll let you pass and ask you to speak to Chivalry Captain Herman where he will change you into a Knight finally.

You will get 3 Awakening Potions if your job level is below job 50 when you become a knight. If you are job level 50, you will get 7 Awakening Potions.



back to top